Informatie voor professionals

Bij de Geldboom beseften we al snel dat velen in Rotterdam jullie expertise nodig hebben. We hebben jullie hulp nodig om de diverse regelingen die beschikbaar zijn onder de aandacht te brengen en de Rotterdammers te begeleiden bij de aanvraag of hen de juiste weg te wijzen.


Daarom nodigen we jullie uit om de organisaties waarvoor jullie werken aan te melden. Per gebied vermelden we voor de Rotterdammers wie jullie zijn, welke diensten jullie aanbieden en in welk gebied(en) jullie werkzaam zijn.

Een vermelding is gratis, download hier het aanmeldformulier en stuur het naar info@degeldboom.nl


Op de pagina's voor verschillende doelgroepen vinden jullie nog meer gedetailleerde informatie.

Verder hebben we aan de linkerkant allerlei informatie verzameld speciaal voor jullie, de Rotterdamse professionals.


Verder lijkt het ons fijn als er een complete sociale kaart van Rotterdam komt! We geloven dat deze sociale kaart niet alleen van onschatbare waarde is voor de Rotterdamse bevolking, maar ook een krachtig instrument kan zijn voor jullie als professionals. Een uitgebreide kaart die alle relevante organisaties en diensten omvat, stelt jullie in staat om gericht door te verwijzen en samen te werken, waardoor de ondersteuning voor de inwoners van Rotterdam nog effectiever wordt.


Mis je iets op onze website of heb je suggesties voor de sociale kaart? Stuur ons gerust een e-mail. We staan open voor samenwerking en streven ernaar om de Geldboom continu te verbeteren op basis van jullie waardevolle input.


Het team van de GeldboomSinds kort zijn we ook te vinden op LinkedIn.

Volg ons voor het laatste nieuws!

Staan jullie al vermeld? 

Per Rotterdams gebied vermelden wij de organisaties die hulp of advies kunnen geven. Staan jullie er nog niet bij? Meld je aan!